Operatie Geslaagd

Operatie Geslaagd is de muzikale theatervoorstelling van Erik Krikke & 7even Bridges. Gebaseerd op het indrukwekkende verhaal van Erik

Operatie Geslaagd is de muzikale theatervoorstelling van Erik Krikke & 7even Bridges. Gebaseerd op het indrukwekkende verhaal van Erik. Als eerste over zijn enorme passie voor het vak van hulpverlener en van militair. Maar ook over de traumatische ervaringen tijdens zijn werk, en bovendien de confrontatie met dilemma’s en zichzelf. Al met al over het lef om wél de stilte over mentale problemen te doorbreken.

“Hulp vragen is wél stoer. Sterker nog, op sommige momenten kan dit het allerdapperst zijn.”

Erik lijdt aan posttraumatische stressstoornis (PTSS). Hij is hier al jaren geleden het gevecht mee aan gegaan. Maar het gevecht gaat door. Nog elke dag. Erik bewijst dat mentale verwondingen overwonnen kunnen worden door wil, doorzettingsvermogen en veerkracht. En hoe dit kan leiden tot enorme persoonlijke groei en succes.

Erik vertelt zijn schokkende, inspirerende verhaal in de muzikale voorstelling Operatie Geslaagd op de enige manier waarop dit kan: rauw en indringend, met een vleugje humor en een gezonde dosis zelfspot.

 

“Geweldig. Het laat me niet meer los.”

Trailer Operatie
Geslaagd

Documentaire
Erik Krikke

Over Erik Krikke Producties

Erik Krikke Producties is opgericht om de verschillende activiteiten die Erik alleen of in teamverband uitvoert te bundelen tot een website, voor optimaal gebruiksgemak. Hier vindt u alle informatie over Erik als auteur en theatermaker. Ook vindt u hier alles over de band 7even Bridges, met wie bandlid Erik al jaren achtereen niet uit de Nederlandse theaters en podia is weg te denken.