Tourdata

Keihard Opstaan tourdata – Erik Krikke & 7even Bridges

Update 06-10-2022: De ‘Keihard Opstaan’ tourdata vanaf oktober 2022 komen te vervallen. Wij onderzoeken momenteel of, hoe en wanneer wij deze tour gaan vervolgen. 

Kijk hieronder voor alle Keihard Opstaan tourdata. ‘Keihard Opstaan’ is het nieuwe theaterconcert van Erik Krikke & 7even Bridges. Spannend, ontroerend, inspirerend, maar ook met humor. Een unieke en onvergetelijke avond uit. Wie neem jij mee?

Veerkracht, vriendschap en persoonlijke groei. Erik Krikke raakte met zijn eerste theaterprogramma en gelijknamige boek ‘Operatie geslaagd ’- een indringend relaas over de verwoestende impact van PTSS – een groot publiek. Tienduizenden bezoekers werden geraakt door deze ontroerende en aangrijpende voorstelling. Levens zijn erdoor veranderd.

Nu zijn Erik & 7even Bridges terug met ‘Keihard Opstaan.’ Hierin staat vooruitkijken centraal. Want hoewel Erik weer midden in het leven staat, blijven zijn afgebrokkelde zelfvertrouwen en zelfbeeld continu rondspoken in zijn hoofd. Zijn leven ging door, zijn verhaal ging verder, veel verder. Met vele hoogtepunten, maar ook diepe dalen. En ook dat moet verteld worden, want zijn worsteling houdt nooit op. Er zijn twee opties: terugvallen of doorgaan. Erik kiest.

‘Keihard Opstaan’ is een unieke inkijk in leven met PTSS, depressie en onzichtbare wonden. Gewoon zoals het is. Met niets te vergelijken.

  • Een inspirerende avond vol verhalen en avonturen uit de jungle van het normale leven.
  • Je beleeft hoe kleine veranderingen grote gevolgen kunnen hebben.
  • Je ervaart en voelt dat niets is wat het lijkt.
  • Prachtige nieuwe muziek van 7even Bridges.
  • Je gaat een nieuwe verbondenheid voelen met jezelf en je omgeving.
  • Echte verhalen, uit het echte leven, van een echt mens.

Met een nieuw boek, een nieuw album en een nieuwe theatervoorstelling treden Erik en 7even Bridges naar buiten. Check hieronder alle Keihard Opstaan tourdata.

 

24-03-2022 Theater Idea Soest
08-04-2022 Theater De Lievekamp Oss
09-04-2022 Schouwburg Lochem Lochem
14-05-2022 Theater De Schalm Veldhoven
23-04-2022 Amphion Cultuurbedrijf Doetinchem
04-05-2022 Theater Aan De Slinger Houten
25-05-2022 Markant Uden
04-06-2022 Theater ‘t Mozaïek Wijchen