Keihard opstaan

Keihard Opstaan is de nieuwe muzikale theatervoorstelling van Erik Krikke & 7even Bridges. Hierin staat vooruitkijken centraal. Maar wat als spoken uit het verleden blijven trekken? Er zijn twee opties: terugvallen of doorgaan. Erik kiest..

Veteraan Erik Krikke raakte met zijn eerste theaterprogramma en gelijknamige boek Operatie geslaagd – een indringend relaas over de verwoestende impact van PTSS – een groot publiek.

In het nieuwe theaterconcert Keihard Opstaan van Erik Krikke & 7even Bridges staat vooruitkijken centraal. Want hoewel Erik weer midden in het leven staat, blijven zijn afgebrokkelde zelfvertrouwen en zelfbeeld continu rondspoken in zijn hoofd. Zijn leven ging door, zijn verhaal ging verder, veel verder. Met vele hoogtepunten, maar ook diepe dalen. En ook dat moet verteld worden, want zijn ‘worsteling’ houdt nooit op.

Er zijn twee opties: terugvallen of doorgaan. Erik kiest…..

Met een nieuw boek, een nieuw album, een nieuwe theatervoorstelling en met Invincible als lijflied van Team NL op de Invictus Games 2022 treden Erik en 7even Bridges naar buiten.

“Er zit nog altijd een monster in mij, waarmee ik worstel zodra de schijnwerpers uit zijn.”

Een aangrijpend verhaal over leven in een schaduwwereld. Maar ook over onvoorwaardelijke liefde en ongekende vriendschap. Erik vertelt op persoonlijke, indringende wijze zijn verhaal. Met ruimte voor zowel de lach als de traan.

‘Keihard Opstaan’ gaat over keihard vallen en  weer opkrabbelen. Angst en hoop. Strijden, bezinnen, overwinnen, zelfvertrouwen en bovenal persoonlijke groei. Keihard Opstaan dus.

Over Erik Krikke Producties

Erik Krikke Producties is opgericht om de verschillende activiteiten die Erik alleen of in teamverband uitvoert te bundelen tot een website, voor optimaal gebruiksgemak. Hier vindt u alle informatie over Erik als auteur en theatermaker. Ook vindt u hier alles over de band 7even Bridges, met wie bandlid Erik al jaren achtereen niet uit de Nederlandse theaters en podia is weg te denken.