Keihard opstaan

Operatie Geslaagd is de muzikale theatervoorstelling van Erik Krikke & 7even Bridges. Gebaseerd op het indrukwekkende verhaal van Erik

In het nieuwe theaterconcert ‘Keihard Opstaan’ van Erik Krikke & 7even Bridges staat de onoverwinnelijkheid centraal. Want Erik’s strijd met zijn mentale en morele verwondingen blijft. Hoewel Erik weer middenin het leven lijkt te staan, blijven spoken uit zijn verleden meedogenloos aan hem trekken. En worstelt hij nog dagelijks met zijn afgebrokkelde zelfvertrouwen en zelfbeeld.

Er zijn maar twee opties: terugvallen of doorgaan. Erik kiest…

“Er zit nog altijd een monster in mij, waarmee ik worstel zodra de schijnwerpers uit zijn.”

Een aangrijpend verhaal over leven in een schaduwwereld. Maar ook over onvoorwaardelijke liefde en ongekende vriendschap. Erik vertelt op persoonlijke, indringende wijze zijn verhaal. Met ruimte voor zowel de lach als de traan.

‘Keihard Opstaan’ gaat over keihard vallen en toch steeds weer opstaan. Angst en hoop. Strijden, bezinnen, overwinnen, zelfvertrouwen en bovenal persoonlijke groei.

Over Erik Krikke Producties

Erik Krikke Producties is opgericht om de verschillende activiteiten die Erik alleen of in teamverband uitvoert te bundelen tot een website, voor optimaal gebruiksgemak. Hier vindt u alle informatie over Erik als auteur en theatermaker. Ook vindt u hier alles over de band 7even Bridges, met wie bandlid Erik al jaren achtereen niet uit de Nederlandse theaters en podia is weg te denken