Lezingen

Een lezing van Erik Krikke is een onvergetelijke ervaring. Inmiddels hebben het bedrijfsleven, overheidsinstanties, de publieke sector, zorginstellingen en andere organisaties Erik gevonden als inspirerende spreker. Naast het boek, de muziek en de voorstellingen zijn ook deze lezingen onderdeel van Eriks succesvolle missie om de stilte over mentale problemen te doorbreken.

Tijdens de lezing van Erik neemt hij je mee in zijn verhaal over zijn passie als hulpverlener, maar ook over traumatische ervaringen tijdens het en de werk. Een aangrijpende lezing over dilemma’s en confrontaties, en tegelijkertijd een inspirerend verhaal over doorzettingsvermogen, veerkracht, lef en uiteindelijk groei.

Er zijn meerdere opties mogelijk voor een lezing van Erik tijdens uw bijeenkomst. Op basis van uw wensen kunnen wij een passend voorstel maken. Ook is het (beperkt) mogelijk om een exclusieve lezing te boeken, waarbij Erik zijn verhaal vertelt omlijst met live-muziek.

“Een lezing die ik nooit meer vergeet.”

“Erik’s kwetsbaarheid is tegelijkertijd zijn grootste kracht! Ga dit horen, lezen en zien! Dank.”

Een lezing van Erik Krikke is een onvergetelijke ervaring.

Vraag naar de mogelijkheden

Heeft u interesse in een lezing van Erik binnen uw organisatie? Neem dan gerust contact op met Erik Krikke:

Erik Krikke 

Erik Krikke is auteur en verhalenverteller. Met zijn boeken en voorstellingen levert Erik een positieve bijdrage aan het vergroten van bewustzijn rondom psychische problemen, zoals PTSS (posttraumatische stressstoornis) en depressie, maar ook juist over vooruitkijken en PTG: posttraumatische groei.

Contact

Erik Krikke

KVK:66978068 | BTW  

info@erikkrikkeproducties.nl

Privacy Statement
Algemene Voorwaarden