Nieuws

EMDR

EMDR

EMDR: eerste keus behandeling bij PTSS. Mijn ervaring.

Lees meer
Verjaardag

Verjaardag

Verjaardag. Een mooi moment om eens stil te staan bij dankbaarheid.

Lees meer
Cursus koorddansen

Cursus koorddansen

Cursus koorddansen. Over hoe je kunt balanceren, eenvoudig opstappen en je jezelf niet bezeert als je eraf kukelt.

Lees meer

Nieuws over Erik Krikke & 7even Bridges vind je hier. Op de blog pagina zullen de laatste nieuwtjes als eerste verschijnen. Ook zal Erik hier regelmatig een blog plaatsen over alles wat hem bezig houdt. Soms aangrijpend, soms grappig, maar altijd echt. 

In 2016 verscheen Erik’s eerste boek ‘Operatie Geslaagd’ waarin hij onomwonden uit de doeken doet hoe hij getraumatiseerd raakte tijdens zijn passie als hulpverlener. Hij schreef dit verhaal aanvankelijk als onderdeel van zijn traumabehandeling. Nadien is het verhaal herschreven tot een leesbaar boek. Erik schreef het niet omdat hij van mening is een literair talent te zijn, integendeel, het doel was om slechts één iemand te bereiken die door het lezen van het verhaal zichzelf zou herkennen. 

Het werden er duizenden. maakte hij er met zijn band 7even Bridges een theaterconcert van. Ook dat werd een succes. Maar liefst vier jaar trok de band met Erik langs de Nederlandse theaters. Erik is een heuse ambassadeur geworden voor het bespreekbaar maken van mentale problematiek.

Operatie Geslaagd is een begrip geworden. Duizenden lezers zijn erdoor geraakt en geïnspireerd. Het verhaal is echter niet af. Dat is het nooit, omdat PTSS en de morele verwondingen waar Erik nog altijd mee worstelt nooit weg zijn. ‘Keihard Opstaan’ is het langverwachte vervolg. 

Al het nieuws over Erik Krikke en 7even bridges lees je hier.

 

Contact Erik Krikke

Erik Krikke 

Erik Krikke is auteur en verhalenverteller. Met zijn boeken en voorstellingen levert Erik een positieve bijdrage aan het vergroten van bewustzijn rondom psychische problemen, zoals PTSS (posttraumatische stressstoornis) en depressie, maar ook juist over vooruitkijken en PTG: posttraumatische groei.

Contact

Erik Krikke

KVK:66978068 | BTW  

info@erikkrikkeproducties.nl

Privacy Statement
Algemene Voorwaarden