Theater

Erik Krikke & 7even Bridges zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse theaters. Hun beide theaterconcerten zijn een rake combinatie van aangrijpende en persoonlijke verhalen, omlijst met de mooiste liedjes. Inspirerend. En soms heel confronterend.

Keihard opstaan

In het nieuwe theaterconcert ‘Keihard Opstaan’ van Erik Krikke & 7even Bridges staat de onoverwinnelijkheid centraal. Want Erik’s strijd met zijn mentale en morele verwondingen is nog niet gestreden. Hoewel Erik weer middenin het leven lijkt te staan, blijven spoken uit zijn verleden meedogenloos aan hem trekken. Nog dagelijks worstelt hij met zijn afgebrokkelde zelfvertrouwen en zelfbeeld.

Er zijn maar twee opties: terugvallen of doorgaan. Erik kiest…

Operatie geslaagd

In het eerste theaterconcert ‘Operatie Geslaagd’ van Erik en 7even Bridges vertelt hulpverlener en veteraan Erik over zijn schokkende ervaringen als operatieassistent chirurgie in het door oorlog verscheurde Afghanistan. Na terugkeer begint zijn grootste strijd: het gevecht met zijn herinneringen en bovenal zichzelf. Een keihard gevecht tegen zijn PTSS. Een strijd op leven en dood. 

‘Operatie Geslaagd’ is het indringende relaas van Erik Krikke over de verwoestende impact van PTSS (posttraumatische stressstoornis). In boekvorm, met de muziek van zijn band 7even Bridges én in een reeks theaterconcerten door heel Nederland.

Deze voorstelling werd bijna vier jaar lang gespeeld, tussen december 2016 en september 2020. Erik en 7even Bridges zijn nu op toernee met de nieuwe voorstelling Keihard Opstaan.  

Over Erik Krikke Producties

Erik Krikke Producties is opgericht om de verschillende activiteiten die Erik alleen of in teamverband uitvoert te bundelen tot een website, voor optimaal gebruiksgemak. Hier vindt u alle informatie over Erik als auteur en theatermaker. Ook vindt u hier alles over de band 7even Bridges, met wie bandlid Erik al jaren achtereen niet uit de Nederlandse theaters en podia is weg te denken.