Uitgeverij Band of Books

Uitgeverij Band of Books is een onafhankelijke uitgeverij. Wij zijn er voor de verhalenvertellers. Als eerste vertellen wij echte, waargebeurde verhalen. Verhalen over normale mensen die bijzondere ervaringen hebben opgedaan. Maar ook vertellen wij over onze andere passie. Muziek en mooie teksten. Tot slot vertellen wij verhalen voor kinderen. Al met al brengt uitgeverij een zeer exclusief aanbod van heel bijzondere boeken.

Over Uitgeverij
Band of Books

 

Uitgeverij Band of Books is een onafhankelijke uitgeverij van boeken. Oprichters Bas Rysavy en Erik Krikke hebben ruime ervaring met het vertellen van verhalen. Dit begon allemaal in 2016. Erik bracht in dat jaar zijn eerste boek ‘Operatie Geslaagd’ uit. Vervolgens kreeg het boek veel aandacht. Het werd zelfs een bestseller. Bovendien maakten Erik, Bas en hun band 7even Bridges een muzikale voorstelling van dit boek. Ook deze voorstelling werd een succes. Zij toerden maar liefst vier jaar lang onafgebroken langs de Nederlandse theaters. Het vertellen van verhalen zit in  ons bloed.

 

“Ik kan nog steeds niet bevatten wat mijn verhaal heeft losgemaakt in Nederland en hoe het mij raakt dat mensen mij berichten sturen dat het lezen van mijn verhaal daadwerkelijk een leven heeft veranderd.”

Over Erik Krikke Producties

Erik Krikke Producties is opgericht om de verschillende activiteiten die Erik alleen of in teamverband uitvoert te bundelen tot een website, voor optimaal gebruiksgemak. Hier vindt u alle informatie over Erik als auteur en theatermaker. Ook vindt u hier alles over de band 7even Bridges, met wie bandlid Erik al jaren achtereen niet uit de Nederlandse theaters en podia is weg te denken.