Uitgeverij Band of Books

Uitgeverij Band of Books is een onafhankelijke uitgeverij en is er voor de verhalen vertellers. Echte verhalen. Waargebeurde verhalen.

Over uitgeverij
Band of Books

Uitgeverij Band of Books is een onafhankelijke uitgeverij van boeken. Oprichters Erik Krikke en Bas Rysavy hebben ruime ervaring met het vertellen van verhalen. Erik’s debuutboek ‘Operatie Geslaagd’ werd een bestseller in Nederland en samen met Bas en hun band 7even Bridges tourden zij maar liefst vier jaar lang langs de Nederlandse theaters, met de voorstelling gebaseerd op Erik’s boek.

 

“Ik kan nog steeds niet bevatten wat mijn verhaal heeft losgemaakt in Nederland en hoe het mij raakt dat mensen mij berichten sturen dat het lezen van mijn verhaal daadwerkelijk een leven heeft veranderd.”

Over

Erik Krikke Producties is opgericht om de verschillende activiteiten die Erik alleen of in teamverband uitvoert te bundelen tot een website, voor optimaal gebruiksgemak. Hier vindt u alle informatie over Erik als auteur en theatermaker. Ook vindt u hier alles over de band 7even Bridges, met wie bandlid Erik al jaren achtereen niet uit de Nederlandse theaters en podia is weg te denken