Shout-out voor mijn lieve Linda! 

Even een keer een andere blog dan jullie van mij gewend zijn. Maar dat mag, want zoals ik gisteren al schreef: deze blogserie is een plaats waar ik mijn gedachten ongefilterd de wereld in mag slingeren. Dus…vandaag spring ik weer op de bres voor het bedrijf van Linda…. Zij onthult vandaag haar eigen merk huidverzorgingsproducten. LLooks Skincare En nu hoor ik jullie denken…’ahaaaa, daarom zat hij zich constant vol te smeren met cremes.’ Dat klopt, lees hier hoe het allemaal begon…. 

Ik vertelde eerder over hoe ik fan ben geworden van skincare. Mijn leven voelt vaak als een wervelwind, vol chaos en drukte in mijn hoofd. En structureel te weinig tijd om stil te staan bij mijzelf. Daarom ben ik constant op zoek naar rust en troost. Linda overtuigde mij vorig jaar om te starten met een skincare routine. Enerzijds omdat mijn huid vaak onrustig is (net zoals ik) en ook om mij te dwingen een moment voor mijzelf te ervaren, met fijne producten. Echte quality-time met mezelf. Dus, na enig wikken en wegen begon ik er schoorvoetend aan…. en ik vond het geweldig! Even niks… Maar er komt meer…

Zoals jullie misschien weten heeft Linda haar eigen kapsalon LLooks. Ze is heuse kleurexpert en krullenkapper. Al jarenlang een begrip in Enschede en ver daarbuiten. Ze vertelde mij meer dan eens dat er regelmatig klanten in de stoel zitten die allemaal een gemene deler hebben: ze zijn allemaal druk met van alles en het is zo gemakkelijk om jezelf dan als eerste te vergeten… Tegen iedereen die het maar horen wil, vertelt ze hoe zij fan is van skincare en hoe zij zelfs haar kerel (ja, ik dus…die nu echt niets meer overhoud van mijn mannelijke image, haha) aan de skincare heeft gekregen…. 

Ze heeft altijd een droom gehad. Ooit in haar leven wil zij een eigen productlijn lanceren. De filosofie erbij moest zijn, dat mensen weer meer in balans moeten komen. Meer rust, meer genieten en minder druk. Hierdoor worden mensen weer meer zelfverzekerd en krijgen ze meer zelfvertrouwen. Ze stralen net zoals wanneer ze met een perfect kapsel de salon uitlopen. En daar kwam het ‘Eureka’ moment! Een eigen skincare merk, speciaal voor drukke en/of werkende moeders en vaders. En met oog voor de toekomst van de planeet. Want die laten wij na aan onze kinderen en daar moeten we zuinig op zijn! 

Erik-het-geheime-proefkonijn.

Wat niemand wist, was dat ik stilletjes betrokken was bij dit avontuur van Linda. En wel vanaf het prille begin. Ik ben schaamteloos ingezet als proefkonijn, bereid om maandenlang mijn huid vol te smeren met verschillende formules en producten. En dat moet ook, want testen op dieren gaat er bij Linda niet in! Dan maar op Erik, ha! En dat is goed. Uiteindelijk, na lang testen en smeren, heeft Linda de juiste formules te pakken en heeft ze een productlijn ontwikkeld die de inspanningen meer dan waard zijn.

Eerlijk is eerlijk, de resultaten zijn verbluffend. Mijn huid voelt sinds het gebruik van deze producten gezonder aan. Het straalt meer en ziet er jeugdiger uit dan ooit. Maar bovenal was het niet alleen mijn huid die verbeterde; het is mijn hele benadering van zelfzorg en zelfliefde. Dit is namelijk geen luxe, maar pure noodzaak! Het is mijn manier om de drukte en stress even te parkeren, en om bewust stil te staan bij fysiek en mentaal welzijn. Het is mijn moment om mezelf te herinneren dat ik het waard ben om verzorgd en geliefd te worden.   

Linda’s Droom: LLooks Skincare

Het gaat hier alleen niet om mijn ontdekkingsreis in de wondere wereld van skincare, maar juist over de moed en de vastberadenheid van Linda. Ze had een droom, een visie en ze volgde die met onwrikbare vastberadenheid. Ze is op missie om een bewustzijnsrevolutie te starten, om mensen te overtuigen meer tijd voor zelfzorg en zelfliefde te pakken. Al haar harde werk heeft als resultaat dat ze nu op het punt staat om haar missie openbaar te maken: 10 producten die samen de complete LLooks Skincare huidverzorgingsroutine vormen. Ik ken ze en ik vind ze heerlijk. Ik ken de kracht van me-time tijdens een skincare routine en ik vind het geweldig. En ik zou jou willen uitnodigen om het ook te proberen! Laten we met elkaar Linda’s droom omarmen!

Haar passie, volhardendheid en doorzettingsvermogen zijn bewonderenswaardig. Zij heeft haar droom werkelijkheid laten worden en dat verdient om gehoord en gezien te worden. in dit specifieke geval zelfs gevoeld te worden! De LLooks Skincare lijn is niet alleen skincare; het is liefde en toewijding en een belofte van welzijn.

Probeer het zelf!

Vandaag doe ik een oproep. Ga naar de website van LLooks Skincare (klik hier) en probeer de LLooks SKincare huidverzorginsproducten zelf. Ontdek de magie van zelfzorg, rust in de chaos en de stralende huid die binnen handbereik ligt. Het is niet alleen skincare; het is een stap naar welzijn en de herinnering dat jij het waard bent. Iedere dag opnieuw. Lieve Linda, ik ben verschrikkelijk trots op jou! Je had een droom, je maakte een plan en je gaat ervoor. “Dream big, little one!” 

Liefs, Erik❤️

Bezoek hier de website van LLooks Skincare