Erik Krikke Keihard Opstaan

Erik Krikke Keihard Opstaan. Eindelijk, het langverwachte vervolg op Operatie Geslaagd. Mijn eerste boek bereikte duizenden lezers en heeft vol losgemaakt.  Vandaag heb ik de laatste hand gelegd aan het vervolg: Keihard Opstaan.

In een tijd waarin de wereld in brand staat breng ik mijn tweede boek uit. Mijn eerste verhaal vertelde over hoe ik slachtoffer ben geworden van PTSS, depressie en moral injury. Het verhaal ging verder. Veel verder. Met vele hoogtepunten, maar ook dieptepunten, want ondanks dat het lijkt dat ik weer middenin het leven sta, blijven spoken aan mij trekken. Iedere dag. Daarom verschijnt Keihard Opstaan.

Jungle

Wil jij ervaren hoe het is om te leven met psychische problematiek in de jungle van het normale leven? Waarin niets is wat het lijkt? Bovendien kunnen de kleinste veranderingen grote gevolgen hebben. Keihard Opstaan staat bomvol avonturen; aangrijpend, maar ook hilarisch. En nee, het is niet het zoveelste moralistische zelfhulpboek. Kortom, lees Keihard Opstaan, want het is niet zomaar een boek. Het is een ervaring.

Met Keihard Opstaan wil ik laten zien hoe je ondanks alles dat je hebt meegemaakt kunt groeien als mens. Door het delen van persoonlijke verhalen uit het alledaagse leven. Thema’s die aan bod komen in het boek zijn onder andere PTSS, moral injury, depressie, zelfbeeld en zelfvertrouwen, maar ook veerkracht, vriendschap en liefde.

Voorverkoop is gestart

Mijn nieuwe boek Keihard Opstaan verschijnt in juni 2022, maar is nu al in de voorverkoop met korting te bestellen. 

 

Van PTSS naar posttraumatische groei. 

Erik Krikke Keihard Opstaan