Keihard Opstaan begint met liggen...

Keihard Opstaan begint met liggen. Waarheid. Ruim vier jaar lang stond ik samen met de band 7even Bridges op het podium met onze muzikale voorstelling ‘Operatie Geslaagd,’ waarin ik mijn verhaal vertel over getraumatiseerd raken en over keihard vallen in het leven. Tienduizenden mensen werden geraakt door de aangrijpende en ontroerende voorstelling. Maar het verhaal is niet uit. Dat is het nooit.

“Ik dreun de teksten op in mijn hoofd, die ik al honderd keer hardop heb  uitgesproken. Ik kan ze dromen, maar ik blijf ze herhalen. Keer op keer. Ik wil niemand om me heen…”

Nu zijn we terug! En hoe! ‘Keihard Opstaan’ begint op een nieuwe bladzijde. Het is een nieuw hoofdstuk. Over veerkracht en aanpassen. Bovendien gaat het over persoonlijke groei, ondanks dat spoken uit het verleden nog dagelijks aan mijn trekken. Maar ook over de jungle van het normale leven, maar dan met PTSS. Tot slot gaat het over hoe kleine veranderingen grote gevolgen kunnen hebben. Kortom, niets is wat het lijkt. Niets.. 

Keihard vallen is mij overkomen. Keihard Opstaan begint met liggen.

Met wie ga jij? Bekijk hier de tourdata!

 

 

Keihard Opstaan begint met liggen