Keihard Opstaan is keihard werken...

Keihard Opstaan is keihard werken. En hoe. In 2016 startte ik samen met de band een avontuur. Met mijn verhaal en mooie muziek gingen we het theater in. Ik als 100% ongeschoold verteller. 100% ongeschoold theatermaker. 

Meer dan honderd keer speelden we ‘Operatie Geslaagd.’ Het verhaal is niet afgelopen. Er is nog zoveel meer te vertellen. En dat gaan we doen. Over niet al te lange tijd komt mijn tweede boek uit; ‘Keihard Opstaan’ en ook met dit verhaal gaan we de theaters in. 

Het script is geschreven. De teksten liggen er. Samen met de regisseur doorloop ik de teksten. In ruim tweeëneenhalf uur word ik als een ui afgepeld. Hierdoor word ik heel bewust van alles wat ik doe op de planken en bovenal, kom ik tot een diepere verbinding met mijzelf. Compleet afgepeigerd loop ik de vloer. Maar wat een ervaring. 

Keihard Opstaan is keihard werken.

Met wie ga jij? Bekijk hier de tourdata!

 

 

Keihard Opstaan is keihard werken

Erik Krikke 

Erik Krikke is auteur en verhalenverteller. Met zijn boeken en voorstellingen levert Erik een positieve bijdrage aan het vergroten van bewustzijn rondom psychische problemen, zoals PTSS (posttraumatische stressstoornis) en depressie, maar ook juist over vooruitkijken en PTG: posttraumatische groei.

Contact

Erik Krikke

KVK:66978068 | BTW  

info@erikkrikkeproducties.nl

Privacy Statement
Algemene Voorwaarden