Dankbaarheid voor de Impact van Mijn Verhalen: De kracht van delen. 

De kracht van delen is groot. Heel erg groot. Mijn nieuwe ingeslagen weg van schrijven, verhalen vertellen en zelfexpressie heeft mij naar onverwachte en diepgaande plekken geleid. Dat klinkt wollig, maar ik ga het uitleggen. Ik voel alsof ik mijn woorden als een steen in een stille vijver gooi. Hierdoor verspreiden de rimpelingen zich en harten worden geraakt. Vaak op manieren die ik mij niet kan voorstellen. Daarom wil ik jullie, de lezers van mijn blogs en boeken, bedanken voor jullie hartverwarmende reacties. Ik ben ontroerd door het besef dat mijn verhalen anderen inspireren, levens veranderen en soms zelfs levens redden.

Ik vind het zo bijzonder dat de woorden die ik op papier heb gezet en de emoties die ik heb uitgedrukt op het podium, een diepe en blijvende impact hebben op jullie. Ook het besef dat mijn ervaringen, worstelingen en overwinningen resoneren met jullie gevoel, is een geschenk dat ik koester. De berichten die jullie mij hebben gestuurd, bevestigen de kracht van delen. Ook herinneren jullie me eraan dat iedereen een eigen innerlijke reis maakt. Ik deel mijn verhalen en daardoor kan een brug worden geslagen tussen mensen. Kortom, de kracht van delen ligt in verbinden.

De kracht van delen: Vooruit gaan

Ik weet nu dat mijn verhalen jullie hebben geïnspireerd om je eigen uitdagingen aan te gaan en om moedig vooruit te gaan. Ik vind dat overweldigend en ik ben diep dankbaar. Als mijn woorden moed, hoop en kracht geven, dan ben ik trots om dat te kunnen bieden. Het idee dat mijn werk levens heeft veranderd en gered, is een bewijs van de verbinding die kan ontstaan. Onthoud dat kwetsbaar opstellen niet zwak is. Onthoud dat het juist super dapper is en getuigt van grote kracht.

Ik wil iedereen die zich geraakt heeft gevoeld door mijn werk, oprecht bedanken. Jullie brengen mijn verhalen tot leven en geven ze betekenis. Ook maken jullie mijn reis van vertellen, zelfzorg en zelfontdekking de moeite waard. Voor iedereen die worstelt met mentale problemen, onthoud dat je niet alleen bent. Er schuilt grote kracht in het delen van verhalen.  Hoe uniek onze ervaringen en verhalen ook zijn, iedereen reist samen op de weg van het leven. 

De kracht van delen: Het licht van begrip en empathie.

Graag spreek ik mijn wens uit dat ik mag blijven delen, verbinden en inspireren. Ik wil mij blijven inzetten om mijn stem te laten horen, zelfs als het soms stil aanvoelt. Mijn woorden mogen een stem geven aan zij die strijden in stilte. Door de kracht van delen kan een positieve verandering teweeg worden gebracht. Levens kunnen positief worden beïnvloed. Ik wens dat mijn verhalen licht mag laten schijnen in de donkerste hoeken van ons bestaan. Het licht van begrip, empathie en hoop.

Dank jullie wel dat jullie er zijn.

Mooie dag gewenst!

Liefs, Erik❤️

 

 

De kracht van delen