Een Nieuw Hoofdstuk: Onthulling van mijn derde boek en waarom het anders is dan alles wat je verwacht.

Lieve lezers, ik sta op het punt om een geheim met jullie te delen. Een onthulling die een nieuw tijdperk markeert in mijn reis als auteur. De komende weken vertel ik jullie alles over mijn derde boek dat eraan komt. Mijn nieuwe boek zal een totaal andere wending nemen dan alles wat ik tot nu toe heb geschreven. Benieuwd waarom? Lees verder!

Aandacht

Met mijn eerste boek ‘Operatie Geslaagd‘ doorbrak ik de stilte rondom PTSS en mentale gezondheid in Nederland. Nooit heb ik kunnen verwachten hoeveel stof dat heeft doen opwaaien. Ook heeft mijn boek een grote positieve bijdrage geleverd aan de bewustwording van PTSS. Ik beschreef hoe ik getraumatiseerd raakte en slachtoffer werd van PTSS. Mijn leven stond op zijn kop. Op rauwe en openhartige wijze ging ik geen onderwerp uit de weg.

Mijn boek en de daaropvolgende theatervoorstellingen hebben veel media-aandacht gekregen. Zowel lokaal, regionaal en landelijk. Maar ook internationaal. Het boek is een bestseller geworden en is vertaald. Het heeft mij als het ware opgeworpen als een ambassadeur voor mentale gezondheid. Lezers van mijn boek en bezoekers van de voorstellingen hebben aangegeven dat hun leven positief is veranderd door mijn verhaal.

‘Operatie Geslaagd’ verscheen in 2016. Mijn reis is doorgegaan en ik werk nog altijd hard aan mijn herstel. Met succes. Ik sta middenin het leven en ik voel de drang om weer te schrijven en de lezer mee te nemen op reis naar herstel en geluk. Ik wil mijn inzichten, de lessen die ik heb geleerd en mijn ervaringen en levensstijl delen met jullie. Mijn woorden mogen een stem geven aan zij die hun stem nog strijden in stilte. Mijn verhaal mag een lichtpunt zijn voor zij die nog in het donker zitten. 

Ik werk nu met volledige aandacht en toewijding aan mijn derde boek. Het voelt als mijn belangrijkste werk tot nu toe. En het wordt anders dan wat ik tot nu toe heb geschreven. In plaats van een verhaal over mijn ervaringen neem ik jullie mee op reis naar herstel. Ik ben begonnen aan een nieuw hoofdstuk in mijn leven en dat deel ik in mijn nieuwe boek. Een gids naar geluk. Ik deel inzichten, lessen, praktische tips en ervaringen die mij hebben geholpen om te komen waar ik nu sta. Middenin het leven, (vaak) gelukkig en sterker dan ooit.

Ik ben mij bewust van mijzelf, ken en omarm mijn (on)mogelijkheden en ik kies ervoor om te leven in plaats van geleefd te worden. Ho ho, stop, geen paniek, mijn boek is absoluut geen moralistisch, zweverig zelfhulpboek. Daarvan zij er al veel te veel te vinden. Waarom mijn boek dan wel anders is? Dat lees je hieronder:

1. Authentiek Realisme

In plaats van een traditioneel zelfhulpboek dat bol staat van idealistische (en vaak zweverige) adviezen, kies ik ervoor om de rauwe realiteit te omarmen. Mijn nieuwe boek neemt een eerlijke en authentieke benadering, waarbij ik niet bang ben om de uitdagingen en worstelingen van het echte leven onder ogen te zien. 

2. Geen Gepolijste Successen, Maar Werkelijke Strijd

In tegenstelling tot boeken die vooral focussen op successen en triomfen, zal mijn boek de echte worstelingen belichten die velen van ons ervaren. Het gaat over het omarmen van onze innerlijke demonen en onzichtbare strijd, en hoe we daarmee kunnen omgaan. En er zelfs door kunnen groeien.

3. Praktische Toolkit voor Echte Situaties

Mijn nieuwe boek zal niet verzanden in vage theorieën. In plaats daarvan biedt het concrete tools en praktische stappen om je te helpen bij het aanpakken van moeilijke momenten. Deze inzichten en lessen zijn ook toepasbaar in jouw leven. En ik schrijf niet vanuit de rol als hulpverlener. Ik zeg niet ‘doe dit, doe dat, dan word je gelukkig’. Integendeel, ik vertel wat mij heeft geholpen en hoe mijn leven daardoor positief is veranderd.

4. Voor Iedereen: Weg Met Beperkingen

Mijn boek is een nieuw hoofdstuk voor mij als schrijver en is niet gericht op een specifieke doelgroep. Ik heb het geschreven voor iedereen die verlangt naar groei, innerlijke kracht en geluk. Uiteraard put ik uit ervaringen vanuit mijn rugzak met PTSS, depressie, en onzichtbare verwondingen, maar mijn boek is voor iedereen. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, wat je situatie is of welke demonen je tegenkomt – dit boek is er voor jou.

5. Echte Verhalen, Echte Mensen

In plaats van anonieme voorbeelden die in veel zelfhulpboeken te vinden zijn, zal mijn boek gevuld zijn met echte verhalen van overwinningen en tegenslagen. Mijn verhalen dienen als inspiratie en bewijs dat het mogelijk is om ondanks innerlijke strijd te groeien en te floreren.

Een Nieuw Hoofdstuk

Beste lezers, ik kan niet wachten om dit nieuwe hoofdstuk met jullie te delen. Mijn derde boek is een reis naar zelfbewustzijn en innerlijke kracht, gebaseerd op echte ervaringen en diepgaande inzichten. Dus, bereid je voor op iets anders, iets uitdagends en iets opwindends. Blijf op de hoogte voor meer details. Laten we met zijn allen de onzichtbare strijd onder ogen zien en het pad naar geluk bewandelen.

Mooie dag gewenst!

Liefs, Erik❤️

 

 

Keihard Opstaan begint met liggen