Verjaardag 2023. Een dankbetuiging aan mijn steun in voor- en tegenspoed.

❤️Lieve allemaal, ik ben jarig vandaag en in plaats van te trakteren, wil ik graag mijn diepste dankbaarheid en liefde te uiten voor de bijzondere mensen in mijn leven die er altijd voor me zijn, ongeacht de ups en downs die ik doormaak. Het is een reis, vooral vanwege mijn strijd tegen onzichtbare verwondingen, waarin ik niet altijd de gemakkelijkste ben geweest en waarbij ik een uitgebreide handleiding bleek te hebben (en soms in onbegrijpelijke taal geschreven). Maar door dit alles heen steunen mijn dierbaren me en laten ze me voelen dat ik er niet alleen voor sta.

❤️Lieve Linda, Jij bent mijn zonnestraal op regenachtige dagen, mijn veilige haven te midden van de storm. Dank je wel voor het altijd klaarstaan om me op te vangen wanneer ik dreig te vallen. Samen hebben we gelachen tot de tranen over onze wangen rolden en gehuild tot we erom konden lachen. Jouw liefde draagt me door de donkerste dagen. Ik kan me geen leven voorstellen zonder jou erin. Jij bent degene met wie ik mijn toekomst wil doorbrengen, elke dag, elke stap van de weg.

❤️Lieve Mika en Lars, jullie hebben me laten zien wat onvoorwaardelijke liefde en geduld betekenen. Jullie hebben me geleerd dat, zelfs in de donkerste momenten, de kracht van verbondenheid en vriendschap ons door alles heen kan dragen. Jullie zijn mijn rotsen, mijn troost en mijn inspiratie. Dank jullie wel voor het geloven in mij, zelfs wanneer ik dat zelf niet kon. Ik weet dat ik niet altijd de gemakkelijkste vader ben geweest en nog steeds een hoop gekke trekjes heb. Jullie zijn mijn motivatie om te blijven werken aan mezelf, te blijven groeien en te blijven leren. Ik houd van jullie met heel mijn hart en zal dat altijd blijven doen.

❤️Aan mijn trouwe lezers en volgers. Jullie zijn de stille kracht achter mijn woorden. Het delen van mijn ervaringen en de uitdagingen die ik heb overwonnen, zou niet hetzelfde zijn zonder jullie steun en reacties. Jullie herkenning en de wetenschap dat mijn verhaal jullie inspireert, geven me de kracht om door te gaan, zelfs op de moeilijkste dagen. Jullie zijn mijn bron van moed. Dank jullie wel dat jullie er zijn.

Dus laten we vandaag, op mijn verjaardag, proosten op liefde, op veerkracht, op vriendschap en op verbinding. Op een toekomst vol licht, ondanks en dankzij de schaduwen uit het verleden. Ik ben gezegend met jullie in mijn leven en ben dankbaar voor alles wat jullie voor me hebben gedaan.

Liefs, Erik❤️